tirsdag 5. juli 2011
PAELLA DEL MAR
3 ss olivenolje
1 gul løk
1 fedd hvitløk
200 g risottoris
0,25 g safran
7 dl kyllingbuljong
1 dl hvitvin
½ rød paprika
20 sukkererter
Grønne erter
Butter beans/limabønner
50 g parmesanost
Reker
Blåskjell
Kreps
Sitronbåter til pynt
- Varm olivenoljen og tilsett hakket løk og hvitløk, og la det surre litt
- Ha i ris, og la det bli litt gyllent
- Tilsett safran, og spe med hvitvin og buljong, la det koke nesten inn før nytt tilsettes
- Ha i sukkererter, erter, bønner og paprika
- Når risen er ferdig røres parmesanosten inn
- Bland inn rekene, legg blåskjell, kreps og sitronbåter som pynt på toppen
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar