mandag 6. februar 2012
FISKESUPPE
Kilde: http://www.alltidsulten.com/wp-content/uploads/2011/05/Krydra-fiskesuppe.jpg
600 g hvit fisk og scampi
2 ss olje
2 stk finhakket sjalottløk
2 fedd hvitløk, finhakket
litt sitrongress
3 stk limeblader
20 g frisk revet ingefærrot
0,5 stk finhakket rød chili
1 ss rød curry paste
1 stk lime
1 ts korianderfrø
2 dl kokosmelk
3 dl kyllingkraft
1 ss fish sauce
1 ts brunt sukker
1 gulrot i biter
1/2 brokkoli i små buketter
2 vårløk
1 søtpaprika
Frisk koriander
- Varm oljen og ha i alle krydderene sammen med sjallotløk og hvitløk. Fres alt i 5 minutter uten at det blir brunt.
- Ha på kyllingkraft og kokosmelk og juster smakene med limejuice, fish sauce og lime
- Ha i grønnsakene, og la de koke seg møre
- La fisken trekke til den er gjennomvarm
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar