3 pakker oreokjeks
100 g smør, smeltet
2 pakker Tine kremost naturell
2,5 dl melis
3 dl kremfløte
2 ss sukker
1 pakke Toro lys sjokolademousse
3 dl melk (til moussen)
Bruk en rund form med 26 cm i diameter
- Brekk ¼ av kjeksene og legg de til side
- Resten av kjeksen legges i en pose og kjevles til helt små biter, nesten pulver
- Legg kjeksepulveret i en kakeform og hell over smeltet smør, trykk det godt ned slik at bunnen blir fast
- Bland kremosten og melisen til en luftig blanding
- Bland 1,5 dl fløte og 1 ss sukker og pisk det til krem og bland med ostemeliskremen
- Smør denne blandingen over bunnen og legg over de knekte kjeksbitene (spar noen til pynt hvis du vil)
- Lag sjokolademousse etter anvisning på pakken, smør den oppå ostekremen og la kaken stå en time i kjøleskapet
- Pisk resten av fløten (1,5 dl) og 1 ss sukker til krem og legg på det toppen av kaken
- Pynt kaken med knuste oreokjeks og sjokoladesaus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar