onsdag 10. august 2011

GRESK KYLLING


Bilde: http://www.tine.no/imageresize/18688_4080_4080_bm.jpg

4 kyllingfileter
Olje
Pepper

SAUS
2 hvitløksbåter
1 ss olje
2 dl hønsebuljong
3 dl matyoghurt Naturell
50 g fetaost
2 ts oreganokrydder
2 ts kinesisk soya
1 ss maisennamel eller hvetemel
8 oliven sorte
1 dl frisk oregano

- Pepre og brun kyllingfiletene lett i olje i en stekepanne. Hold filetene varme.
- Rens og finhakk hvitløken og fres den i olje i pannen. Tilsett buljong, yoghurt rørt sammen med maisennamel, moset fetaost, oregano og soya.
- Legg i kyllingen i sausen og la den koke i ca.10 minutter. Ved servering drysses litt most fetaost over sammen med oliven og fersk oregano.
- Server gjerne med pasta, salat og et godt brød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar