onsdag 10. august 2011
GRESK KYLLING
Bilde: http://www.tine.no/imageresize/18688_4080_4080_bm.jpg
4 kyllingfileter
Olje
Pepper
SAUS
2 hvitløksbåter
1 ss olje
2 dl hønsebuljong
3 dl matyoghurt Naturell
50 g fetaost
2 ts oreganokrydder
2 ts kinesisk soya
1 ss maisennamel eller hvetemel
8 oliven sorte
1 dl frisk oregano
- Pepre og brun kyllingfiletene lett i olje i en stekepanne. Hold filetene varme.
- Rens og finhakk hvitløken og fres den i olje i pannen. Tilsett buljong, yoghurt rørt sammen med maisennamel, moset fetaost, oregano og soya.
- Legg i kyllingen i sausen og la den koke i ca.10 minutter. Ved servering drysses litt most fetaost over sammen med oliven og fersk oregano.
- Server gjerne med pasta, salat og et godt brød.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar