onsdag 17. august 2011

KYLLING KORMA


Bilde: http://www.indiamike.com/india/attachments/16076d1295962477-chicken-white-korma-chicken-korma.jpg

650 g kyllingfilet i biter
1 løk
1 boks tomater
100 g cashewnøtter
35 g ingefær
2 fedd hvitløk
1/3 rød chili
2 ss olje
2 ss garam masala
0,5 ts kardemomme
0,5 ts kanel
1 dl matfløte
Saften av én lime
Koriander

- Skrell løken, kok den litt mør, og kjør den i hurtigmikser før den helles i en bolle.
- Skrell ingefær og hvitløk og kjør i hurtigmikser til tykk pasta.
- Tomatene kjøres også i hurtigmikser (hvis de ikke er uten biter), og helles i bolle.
- Cashewnøtter legges i varmt vann i 15 min, før vannet helles av og de kjøres i hurtigmikser.
- Varm oljen i en stekepanne på middels varme. Hell løken, ingefær, nøtter, tomater, chili og hvitløk i panna og la det steke i 5-10 minutter. Ha i krydder og la steke litt til.
- Tilsett kyllingfileten og la den bli godt stekt.
- Hell på fløte og la alt putre på lavere varme i noen minutter før servering. Smak til med lime og koriander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar