onsdag 17. august 2011

SMULDREPAI MED MANGO OG EPLER


Bilde: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWq6NuezbrCl1YcFlOeFZv8LoGy1JL0XUxvvj5WP1VSCF97rRo88J63_nkw2Fi1eSGbnPmv5DE-vySPYwodw7RHlyE7NDKqr3phUGgGE3KRsHds2kOh6lT83YI8GHJ_evopyOanzekk5M/s1600/P1019513.JPG

2 epler, i terninger
1 mango, i terninger
60 gram smør, i terninger
70 gram brunt sukker
80 gram havregryn
80 gram hakkede mandler

- Kjør smør og sukker i kjøkkenmaskin, til det blir kremete. Tilsett havregryn og hakkede mandler, og rør godt sammen.
- Smør en paiform. Ha i mango- og epleterningene, og fordel smuldredeigen over.
- Stekes ved ca 200 grader til frukten er myk og kaketoppingen er sprø og gylden, ca 30 minutter.
- Serveres med vaniljeis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar