onsdag 17. august 2011
NAAN
Bilde: http://www.tine.no/imageresize/18792_4080_4080_c.jpg
2 dl melk
2 ss sukker
25 g gjær
1 ts salt
2 ts bakepulver
4 ss olivenolje
3 dl TINE Matyoghurt Naturell (1 beger)
600 g hvetemel (ca. 10 dl)
1 ss garam masala/kummin/koriander/malt anis
- Lunk melken til den er fingervarm, tilsett sukker og smuldret gjær. La blandingen stå i ca. 15 minutter. Tilsett det øvrige, bruk så mye mel at deigen blir smidig og glatt. La heve ca. 1 time på et lunt sted. Ha deigen på melet bakebord og del den i 6 biter. Trykk emnene flate og kjevle ut til ca. 1/2 cm tykkelse. Legg emnene på bakepapirkledd stekeplate og stek midt i den varme ovnen (275 grader) i 2 - 4 minutter. Snu en gang under stekingen. Pass godt på brødene mens de stekes så de ikke blir brente.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar